Log

Siden er under konstruktion. Du er meget velkommen til at følge med dag for dag udviklingen af min nye speaker hjemme side.

27.2.2018: Lavede en engelsk version af min Adwords annonce
25.2.2018: Har fedtet lidt rundt med GA, og så fik jeg også rettet lidt kommafejl. Peter skal kigge på den engelske side en af dagene.
24.2.2018: denne dag arbejdede jeg mest ovre på YouTube, hvor der lige gik lidt tid med at finde ud af hvad de havde ændret siden jeg sidst var der. Men jeg fik da tilsidst ændret billeder på nogle af videorne.
23.2.2018: Arbejdede videre med SEO-optimering. Fik ordnet resten af siderne. Nu er alle “grønne”. Nu kaster jeg mig over adwords. Siden skal have en annonce, så den kan finde vej til toppen. Det blev gjort og jeg fik også installeret Google Analytics, så nu kører det hele i forhold til google-søgning og annoncering. Jeg stopper for i dag. Next step er at få video-billederne på Youtube i orden og uploade flere samples til Youtube, så i morgen bliver nok YouTube dag 🙂
22.2.2018: Arbejdede videre med SEO-optimering. Fik ordnet Stemmen og Priser.
21.2.2018: Arbejdede videre med SEO-optimering af hovedsiderne efter de anbefalinger der kommer fra Yoast-plug-in´et. Der mangler stadig en del tekst og billeder på siderne for at siderne er helt i vinkel. Nu bliver jeg tvunget til at forholde mig til det, ja, ja.
20.2.2018: Yoast plug-in -SEO optimeringsværktøj er installeret og jeg har arbejdet med nogle af siderne for at optimere. Mangler stadig en del kommunikation på siderne før det fungerer optimalt. Det kommer jeg til at arbejde med de næste par dage.
19.2.2018: Efter arbejde fik jeg skrevet lidt flere ord på den danske og engelske side, så de fremstår lidt mere indbydende. Dog sparer jeg lidt på kommunikationen, da det alligevel er lydfilerne bureauerne går efter.
18.2.2018: En nem dag. Jeg var træt i hovedet, så det blev kun til lidt opdatering af den engelske side, hvor der blev hentet et par videoer ind fra Youtube
17.2.2018: Jeg fik listet en del referencer. Har kun dem siden 2010, så resten er hvad jeg nu kan huske. Derudover fik jeg skrevet kontakt-siden. Nu mangler jeg kun den engelske Voice-side. Så kan jeg godt begynde at lancere den stille og roligt.
16.2.2018: Siden med priser er blevet oprettet og der blev brugt ret meget tid på at få det sat nogenlunde overskueligt op, samt linket til DSF og SIF.
15.2.2018: Denne dag brugte jeg ret meget tid på at integrere til Youtube via et Plug-in og API-key. Jeg prøvede at integrere med en playlist, men kunne ikke undgå at første video blev vist i kæmpestørrelse, så jeg endte med at embedde videoer manuelt og satte selv højde og bredde. Det endte egentlig med at se ret godt ud. Derudover fik jeg oprette resten af sitets sider og menu. Denne side skal i menuen erstattes af en side med referencer.
14.2.2018: Så er der kommet høretelefoner på som iconer på mobile enheder, og favicon på site
13.2.2018: Denne dag fuckede jeg rundt i temaets footerkode for at få lov til at skrive mine kontaktoplysninger ind der. – Liiiidt irriterende.
12.2.2018: I dag har jeg valgt et tema: Manta.

De næste par dage vil jeg lege lidt med sitets kommunikations-strategi, som det jo hedder med et fint ord.