TrineJeg er kvindelig speaker og speaker alt fra E-learning og IVR Voice respons til informationsvideoer om medicinske produkter og hjælp til disse. Og så speaker jeg også til reklamer,  guides, dokumentar mm.

Jeg har speaket siden slut firserne og har været i nærheden af næsten alt, hvad man nu kan, som kvindelig speaker. Jeg speaker fra mit eget studie hjemme på Frederiksberg, og kommer også gerne ud i jeres studie og speaker.

Min stemme har mange farver, og jeg er rimelig musikalsk, så den kan formes lige efter jeres behov. Jeg sender dig gerne en prøve på den speak, som du skal have produceret.

Du kan her på min Youtube høre rigtig mange lydprøver

Informationsvidoer og guides

E-learning og Interactive Voice Respons (IVR)

Reklamer

Dokumentar og NGO

Andre sprog: Engelsk og kinesisk

Lydbog og teasers

Jeg er medlem af Speaker og Indlæserforeningen/Danish Voices og følger deres tariffer. Du er velkommen til at checke mine vejledende priser her.

En tilfældighed at jeg kom i gang som kvindelig speaker

Jeg var ansat på Aarhus Teater, en af mine kolleger, som speakede for et studie i Aarhus, blev syg, og jeg sprang til med dags varsel. Siden har jeg speaket ved siden af mit arbejde som skuespiller på teater og film. Min stemme er ‘ung’, men i de senere år har jeg også løst opgaver, som kræver en mere moden, rolig, til tider sexet kvindestemme.

Jeg har speaket til reklamer til radio, TV og biografer, og i de senere år har jeg også speaket til videoer på nettet. Jeg bliver tit brugt til e-læring og har også været stemme på diverse mobil-svarere.

Når jeg ikke er kvindelig speaker

Lige nu kan jeg ses i Hey Mor – reklamen for Oddset på TV2-play.

Jeg medvirker i sidste afsnit DR´s serie Historien om Danmark. Her spiller jeg kommunisten, pædagogen og frihedskæmperen Inger Merete Nordentoft.

Trine Runge som Inger Merethe Nordentoft
Trine Runge som Inger Merete Nordentoft

For nogle år siden spillede jeg mor i Spies Rejsers reklamefilm Do It For Mum. Reklamen kom på Play Boys site og blev i løbet af nogle uger set af over 50 millioner mennesker i hele verden.

Du er meget velkommen til at besøge min professionelle skuespillerside her på trinerunge.com.